Registreren
Als je voor de eerste keer een reservering wilt maken dien je je eenmalig te registreren. Je vult je naam, adresgegevens en e-mailadres in. Daarna ontvang je op het opgegeven e-mailadres een link waarmee je je account activeert, waarna je wordt gevraagd een wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken moet je zijn ingelogd. Je kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, klik dan in het menu op de knop "Inloggen" en vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een ruimte bij bij ons in Maartensdijk te reserveren zoek je eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Selecteer via de knop "Reserveren" een gewenste datum en tijdstip om te reserveren. Ook is het mogelijk door middel van 'drag and drop' de gewenste tijdvakken en ruimte(s) selecteren. Dit doe je door, met je linker muisknop ingedrukt, over de velden te slepen en daarna los te laten.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Wanneer je bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. Je hebt nog geen account. Als je voor het eerst op deze site een ruimte wil huren hebe je een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Je wachtwoord werkt niet. Klik hier om een wachtwoord opnieuw aan te maken.